Категорії Інформація
Каси Додати подію
СТЕПАН ГІГА. ЗОЛОТІ ХІТИ
16 травня 2023

СТЕПАН ГІГА. ЗОЛОТІ ХІТИ

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Majestic Music Club
Karpatská 3089/2, Bratislava, Slovakia

Про подію

Українські пісні Степана Гіги за програмою «Золоті Хіти» пролунають у Братиславі

Зустрічай, Братислава, 3 лютого «Золоті Хіти» легендарного українського співака Степана Гіги у залі затишного закладу Majestic Music Club. Ця подія обіцяє бути схожою на родинне об’єднання, де всі радіють, співають та дарують один одному щастя. І те щастя ви знайдете в українських піснях.

Так, саме так! Тепер ви маєте нагоду зустрітися зі Степон Гігою, а також з найріднішими для нього людьми. Тож не потрібно зволікати, бо вже шанувальники почали купувати квитки – встигніть забрати свій!

Куди ще сходити у Братиславі? Дивіться афішу концертів міста на сайті «Kontramarka».

Концерт на підтримку ЗСУ

Степан Гіга разом зі своїм славетним гуртом «Друзі мої», з сином Степаном Гіга молодшим та донькою Квітославою заспівають свої пісні для того, щоб наблизити Перемогу України.

Разом зі співаками зі сцені Majestic Music Club з вами буде спілкуватися Гриць Драпак, артист розмовного жанру. Він розбавить музичний концерт своїми дотепними жартами та харизмою.

Частину вторгованих коштів артисти планують передати на благодійність. Тому сміливо приходьте на концерт, запрошуйте друзів та рідних, щоб відпочити та підтримати Україну у такі складні для неї часи.  

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код