Категорії Інформація
Каси Додати подію
KAZKA
25 лютого 2023

KAZKA

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Majestic Music Club
Karpatská 3089/2, Bratislava, Slovakia

Про подію

KAZKA у твоєму місті! KAZKA — амбасадор сучасної української музики у світі, лідер радіоефірів. Гурт, чиї пісні прослухали в Інтернеті понад мільярд разів.

«Гурт року» в Україні 2021 за версією музичної премї YUNA. «Гурт року» за версією музичної премії M1 Music Awards.

Український музичний гурт, що став світовою сенсацією. Трек групи «Плакала» увійшов у ТОП 100 найпопулярніших пісень на планеті Земля! Перший український гурт, що потрапив до GLOBAL SHAZAM, став рекордсменом серед вітчизняних артистів - більше ніж 500 МЛН переглядів на YOUTUBE та більше 1 МЛРД стрімів.

KAZKA існує з 2007 року, виконує поп з елементами електро-фолку. До складу входять вокалістка Саша, сопілкар Дмитро та мультиінструменталіст Нікіта. Шоу-програма, від якої в захваті увесь світ! Нереальний емоційний заряд! На сцені звучать живі духові інстументи, гітара та барабанний драйв, шарму додають народні співи на сучасний лад від дівчат-хористок. Унікальний, оксамитовий голос солістки, Олександри Заріцької, яка стала фіналісткою шоу "Танці з зірками" та тренеркою вокального шоу "Голос" в Україні, зачаровує та потрапляє в саме серце.

KAZKA встигла відвідати чимало куточків світу – від Канн до Нью-Йорка. Виступала як спеціальний гість та представляла Україну на Каннському кінофестивалі та найбільших міжнародних фестивалях, таких як SXSW (Техас, США) та на головній сцені Sziget (Будапешт, Угорщина).

Головний меседж гурту – #IAMUKRAINE. Це не просто слоган, а й основа філософії гурту KAZKA. Гурт має намір не лише ділитися творчістю, а й розповідати світу про Україну як у контексті музики, так і у контексті реалій. Команда KAZKA закликає всіх небайдужих ставити хештег #IAMUKRAINE, аби якнайбільше людей могли дізнатися про нашу країну та підтримати її у цей складний період.

На концерті звучатимуть знакові хіти гурту та їхні меседжі про сильну та дивовижну Україну.

Чекаємо на зустріч!

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код