Категории Информация
Кассы Добавить событие
БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ. Be brave like Ukraine
16 сентября 2022

БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ. Be brave like Ukraine

Продажа билетов остановлена
Но вы можете посмотреть другие события категории «КОНЦЕРТЫ»

Majestic Music Club
Karpatská 3089/2, Bratislava, Slovakia

О событии

16 вересня у Братиславі відбудеться благодійний концерт «БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ». Це вже друга частина великого концертного туру на підтримку України!

Чекаємо вас у Majestic music club (Karpatska 2). Початок концерту о 20:00.

«БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ» — один з найпопулярніших рок-гуртів України. Хлопці збирають тисячні зали у містах і мільйони прослуховувань на музичних платформах. Переможці музичних премій: M1 Music Awards, Золота Жар-Птиця.

Пісні гурту миттєво перетворюються на хіти та посідають перші місця чартах. Серед таких: «Зорі запалали», «Тону», «Героям», «Без неї ніяк», «Листопад», «Вільні люди» та ін.

З перших днів війни «БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ» займаються волонтерством і виступають з концертами перед військовими та жителями звільнених від окупації міст.

Гурт вирушив у благодійний тур «BE BRAVE LIKE UKRAINE», щоб розповідати світу про те, що відбувається на українських землях. 16 вересня у Братиславі пройде ще один потужний концерт.

Концерт відбудеться за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України. Кошти, зібрані на концерті, підуть на допомогу українським військовим, а також людям, що постраждали від війни.

Предварительный заказ
Заявка на промо-код